Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΕΣΗΕΑ: Να καταβληθούν αμέσως οι αποζημιώσεις στους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηρίζει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), να καταβληθούν αμέσως οι αποζημιώσεις λόγω της απόλυσής τους από τον ειδικό διαχειριστή, χωρίς να περιληφθούν στον πίνακα κατάταξης, όπως έχουν αποφανθεί τα Δικαστήρια.

Αύριο, Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 9.00 πμ, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων εκδικάζονται οι ανακοπές Τραπεζών, του Ελληνικού Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων κατά του πίνακα κατάταξης των απαιτήσεων τους από τον ΔΟΛ.

Επιπλέον, αύριο θα συνεκδικαστούν μαζί με τις προαναφερόμενες ανακοπές και οι ανακοπές που έχουν ασκηθεί από τους εργαζόμενους, υπέρ των οποίων θα παρέμβει η ΕΣΗΕΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ ήταν εκείνοι, οι οποίοι διέσωσαν τα ιστορικά έντυπα του συγκροτήματος, όταν εκείνο κατέρρεε και ζητούμε από όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν κατά τη συζήτηση των ανακοπών, προκειμένου όλοι μαζί να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας.Από την απόφαση του δικαστηρίου διακυβεύονταιοι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο