Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
«Όλοι μαζί μπορούμε» και από την ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Όλοι μαζί μπορούμε» και από την ΕΡΤ

Τη συναυλία αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο που διοργάνωσε το «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ, χθες, στο Καλλιμάρμαρο, έκρινε σκόπιμο να προβάλει η ΕΡΤ μέσα από το δελτίο ειδήσεων της Κυριακής.

Η δημόσια τηλεόραση, χορηγός επικοινωνίας η ίδια σε ένα σωρό πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα -τα οποία σπανίως βλέπουμε να προβάλλονται στο γυαλί- θεώρησε θεμιτό να αναδείξει την εκδήλωση άλλου καναλιού. Υπάρχει μήπως κάποια συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΣΚΑΪ που αγνοούμε; Μήπως έχει προβάλει ποτέ εκδηλώσεις της ΕΡΤ ο ΣΚΑΪ και δεν το καταλάβαμε; Ποιος είναι ο λόγος της προβολής;

Σε prime time, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 την Κυριακή, το ρεπορτάζ για τον ΣΚΑΪ που μεταδόθηκε είχε διάρκεια δυόμισι λεπτά και αναφερόταν στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» που ήταν αφιερωμένη στα 55 χρόνια δημιουργίας του συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Το συνεργείο της ΕΡΤ κάλυψε τις πρόβες πριν τη συναυλία και πήρε συνέντευξη από τον ίδιο τον συνθέτη σε ένα πραγματικά πλήρες ρεπορτάζ για την παρουσία του Χρ. Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι. Σαν κανονική διαφήμιση του «Όλοι μαζί μπορούμε», πρόβαλε την αφίσα της συναυλίας με υπογραφή ΣΚΑΪ και τις τιμές των εισιτηρίων σε κρόουλ στο κάτω μέρος της οθόνης για όσους... ενδιαφέρονται.

Επιβεβαιώνοντας το «Όλοι μαζί μπορούμε», επιστρατεύτηκε όλος ο δημόσιος τομέας προς χάριν του ΣΚΑΪ: η αστυνομία έκλεισε το δρόμο μπροστά το Καλλιμάρμαρο προς διευκόλυνση του κοινού, ενώ κινητοποιήθηκε και ο ΟΑΣΑ με λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό, που αποφάσισαν παράταση των δρομολογίων έως τη 1 το πρωί.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL