Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Επιλογές τηλεόρασης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης

Κυριακή ΕΡΤ1 1.05

Καυτός ήλιος

Ψυχολογικό δράμα κροατικής παραγωγής, 2015, βραβευμένη στο φεστιβάλ Καννών με τους Γκόραν Μάρκοβιτς, Ντάντο Τσόσιτς, Τιχάνα Λάζοβιτς. Η ταινία προσεγγίζει τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο μέσα από τρεις ερωτικές ιστορίες ανάμεσα σε έναν Κροάτη και μια Σέρβα. Ο σκηνοθέτης Κροάτης Ντάλιμπορ Ματάνοβιτς προσπαθεί να ανιχνεύσει το πώς και το γιατί του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία μέσα από ένα σπονδυλωτό ψυχολογικό δράμα, το οποίο διηγείται την ίδια ουσιαστικά ιστορία σε τρεις παραλλαγές, γι' αυτό το ζευγάρι των νεαρών ερωτευμένων ερμηνεύεται πάντα από τους ίδιους ηθοποιούς. Ένα κινηματογραφικό οδοιπορικό στο τόπο του βαλκανικού εγκλήματος και στις ψυχές των θυμάτων του.

Κυριακή Open 16.45

Τίτλοι τέλους

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής, με τις Σίρλεϊ ΜακΛέιν και Αμάντα Σέιφριντ. Η Χάριετ Λόουλερ, μια ηλικιωμένη και κάποτε επιτυχημένη επιχειρηματίας, βαδίζοντας προς το τέλος της ζωής της αποφασίζει να γράψει τη βιογραφία της. Για τον σκοπό αυτό προσλαμβάνει μια ικανή στο γράψιμο νεαρή κοπέλα, μόνο που το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της.

Κυριακή STAR 1.15

Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα

Αμερικανικής παραγωγής ταινία τρόμου, 1994, με τους Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ, Αντόνιο Μπαντέρας. Στην ταινία, που είναι βασισμένη στο πρώτο από τα δώδεκα μυθιστορήματα της σειράς «Τα χρονικά του βαμπίρ» της Anne Rice, συναντώνται δύο μεγάλοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ο ένας (Κρουζ) ήδη με μεγάλο όνομα και ο άλλος (Πιτ) στο ξεκίνημα της μεγάλης του καριέρας. Το θύμα ενός βρυκόλακα στη Νέα Ορλεάνη του 18ου αιώνα προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν εχθρικό κόσμο, χωρίς να αποδέχεται το γεγονός ότι έχει και ο ίδιος μεταμορφωθεί σε βρυκόλακα. Σκηνοθεσία Νηλ Τζόρνταν.

Δευτέρα ΕΡΤ2 23.00

Λευκή νύχτα γάμου

Δραματική κομεντί ισλανδικής παραγωγής, 2008, με τους Χίλμιρ Σνάερ Γκούντνασον, Μάργκρετ Βιλαλμοντότιρ, Λόφι Ελιασντότιρ. Η «Λευκή νύχτα γάμου» βασίζεται στο πασίγνωστο θεατρικό έργο του Τσέχοφ, «Ιβάνωφ». Χιουμοριστική ματιά στον απόμακρο ισλανδικό Βορρά, ο οποίος φιλοξενεί μερικούς διασκεδαστικότατους χαρακτήρες. Ο σκηνοθέτης Μπ. Κορμακούρ τους προσεγγίζει με τρυφερότητα. Η ταινία αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών στην Ισλανδία και ήταν η επίσημη υποψηφιότητά της για Όσκαρ, στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Τρίτη ΣΚΑΪ 21.50

Ληστεία α λα ιταλικά

Αστυνομική κομεντί αμερικανικής παραγωγής, 2003, με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Έντουαρντ Νόρτον, Σαρλίζ Θερόν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέισον Στέιθαμ. Ο Τσάρλι και η συμμορία του κάνουν μια θεαματική ληστεία χρυσού στη Βενετία, αλλά προδίδονται από έναν δικό τους άνθρωπο. Ένα χρόνο αργότερα, ο Τσάρλι είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του, σχεδιάζοντας να ληστέψει μέρα μεσημέρι τον πρώην συνεργάτη του και να διαφύγει από τους πολυσύχναστους δρόμους του Λος Άντζελες την ώρα της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής.

Τετάρτη Open 03.00

Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα

Δράμα αμερικανικής παραγωγής, 2016, με τους Κέισι Άφλεκ, Μισέλ Γουίλιαμς, Κάιλ Τσάντλερ, Λούκας Χεντζ. Πρόκειται για ένα λιτό στην πλοκή του σενάριο, στηριγμένο στη σχέση δύο αταίριαστων χαρακτήρων, οι οποίοι καταλαβαίνουν πως, για να συμβιώσουν, πρέπει να κάνει ο ένας χώρο για τον άλλον. Η ταινία προτάθηκε για έξι Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ανδρικής ερμηνείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL