Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Το τελευταίο αντίο στον σύντροφο Βαγγέλη Καραγεώργο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το τελευταίο αντίο στον σύντροφο Βαγγέλη Καραγεώργο

Όλες οι αποχρώσεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς, συνάδελφοι, φίλοι, ακροατές του Κόκκινου και η αγαπημένη του οικογένεια ήταν παρόντες χθες το απόγευμα στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποχαιρετήσουν τον Βαγγέλη Καραγεώργο, που τόσο αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια. Ο χώρος ήταν κατάμεστος, μέσα και έξω και αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει το πλήθος των φίλων και συντρόφων του που τον τίμησαν σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης.

Για τον Βαγγέλη, όπως τον γνώρισαν, για τη δράση και τη συμβολή του στους αγώνες της Αριστεράς, για τον εξωστερφή χαρακτήρα του, για τη δράση στη γειτονιά του, αλλά και στον επαγγελματικό του στίβο, στη δημοσιογραφία, μίλησαν φίλοι και σύντροφοί του. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Λάμπρου, εκ μέρους των εργαζομένων του 105,5 Στο Κόκκινο ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης, ο Νίκος Βουλέλης, διευθυντής της “Εφημερίδας των Συντακτών”, η Αγγέλικα Σαπουνά, συμμαθήτρια του, η Μάγδα Κλαυδιανού από την “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” και άλλοι ακόμη φίλοι από τη γειτονιά του, τον Αγ. Παντελεήμονα.

Συντετριμμένη η μητέρα του, η σύντροφός του Σιμόν Αργυράκου και ο αδελφός του Δημήτρης. Παρόντες επίσης συνάδελφοί του από το Κόκκινο και την “ΕφΣυν” και ακόμη οι Ν. Βούτσης, Ευ. Τσακαλώτος, Π. Σκουρλέτης, Α. Χαρίτσης, Ν. Παππάς, Θ. Δρίτσας, Ν. Φίλης, Ρ. Σβίγκου, Ν. Ηλιόπουλος, Δ. Στούμπος, Ν. Σβέρκος, Α. Καββαδία, Β. Κατριβάνου και από την ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρος Στ. Καπάκος και ο Μ. Διόγος.

Όπως θα άρεσε στον ίδιο, οι φίλοι του έψαλαν τον ύμνο της 4ης Διεθνούς, ενώ η σημαία του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ, όπου είχε σημαντική δράση, σκέπαζε το φέρετρό του. Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης ακολούθησε η ταφή του Βαγγέλη Καραγεώργου, συνοδεία των φίλων και συντρόφων, στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

(Φωτογραφίες: Μάριος Βαλασόπουλος - ΕΦΣΥΝ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL