Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ετοιμότητα από ΕΡΤ3 και Open για τις καταστροφές στη Χαλκιδική

  Καλά αντανακλαστικά και ετοιμότητα επέδειξαν η ΕΡΤ3, αλλά και το Open, με έκτακτες εκπομπές και ανταποκρίσεις μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τη νύχτα των μεγάλων καταστροφών στη Χαλκιδική. Το...

 

Καλά αντανακλαστικά και ετοιμότητα επέδειξαν η ΕΡΤ3, αλλά και το Open, με έκτακτες εκπομπές και ανταποκρίσεις μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τη νύχτα των μεγάλων καταστροφών στη Χαλκιδική.

Το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού της ΕΡΤ3 βρέθηκε επί ποδός από τη νύχτα της Τετάρτης για την ενημέρωση σχετικά με τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική και τα προβλήματα που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Με έκτακτη εκπομπή -από νωρίς το πρωί με τη Χριστίνα Συμεωνίδου και τον Δημήτρη Κουγιουμτζόπουλο- και συνδέσεις με τους ρεπόρτερ της ΕΡΤ3 και τους δημοσιογράφους από τις κατά τόπους ΕΡΤ υπάρχει άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και τις νεότερες πληροφορίες.

Αναλυτική ενημέρωση υπήρξε και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού ενώ στις 6 μ.μ. πραγματοποιήθηκε έκτακτη εκπομπή με την Έλσα Ποιμενίδου.

Οι δημοσιογράφοι του Open Παναγιώτης Μανής και Άρης Κουτσιούκης, από το γραφείο του σταθμού στη βόρεια Ελλάδα, μαζί με τους οπερατέρ Μάκη Αβραμίδη και Δημήτρη Τσιόπλο, βρέθηκαν στα σημεία όπου χτύπησε η φονική κακοκαιρία από το βράδυ της Τετάρτης ενημερώνοντας το κοινό, με έκτακτη εκπομπή ώρα 2.00 τη νύχτα, για τις εξελίξεις και τον τραγικό απολογισμό: 7 νεκροί μέχρι σήμερα και περισσότεροι από 100 τραυματίες.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μην μιλάτε. Χειροκροτήστε

Τις μέρες της πανδημίας τα κανάλια αναζητούν εναγωνίως Έλληνες γιατρούς που να εργάζονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού και τους βγάζουν στα δελτία ειδήσεων για να περιγράψουν τις εμπειρίες τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις