Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Διαψεύδει ο Δ. Βίτσας τα περί δεύτερου hot spot στη Λέσβο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαψεύδει ο Δ. Βίτσας τα περί δεύτερου hot spot στη Λέσβο

Τις φήμες που διακίνησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Άρης Χατζηκομνηνός ότι θα ανοίξει δεύτερο hot spot στη Λέσβο διέψευσε χθες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ. Βίτσας.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε φημολογία κυκλοφορεί κακόβουλα σχετικά με δήθεν πρόθεση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για δημιουργία δεύτερου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέσβο. Έχω επανειλημμένως τονίσει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δημιουργηθεί δεύτερο ΚΥΤ σε κάποιο από τα νησιά μας. Αυτή είναι η πάγια, διαχρονική και αμετάκλητη πολιτική μας απόφαση. Διευκρινίζω προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς ορισμένους που διαδίδουν ανάλογα χονδροειδή ψεύδη, θεωρώντας πως θα ωφεληθούν πολιτικά ενόψει των τοπικών εκλογών, ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί αδίκημα που διώκεται βάσει της σχετικής νομοθεσίας" τόνισε, καταλήγοντας ότι "δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε ανενόχλητους όσους με ψεύδη κηρύσσουν την ξενοφοβία, το μίσος και τη μισαλλοδοξία».

Μια ημέρα νωρίτερα, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης είχε ζητήσει δημόσια την παρέμβαση του εισαγγελέα για την κυκλοφορία των ψευδών φημών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL