Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Διαψεύδει ο διοικητής της Μόριας καταγγελίες ΜΚΟ περί απόπειρας αυτοκτονίας δεκάχρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαψεύδει ο διοικητής της Μόριας καταγγελίες ΜΚΟ περί απόπειρας αυτοκτονίας δεκάχρονου

Διέψευσε την καταγγελία για απόπειρα αυτοκτονίας δεκάχρονου στη Μόρια σε χθεσινή του συνέντευξη στον ρ/σ Στο Κόκκινο ο διοικητής της Μόριας Γιάννης Μπαλπακάκης κατηγορώντας παράλληλα τις ΜΚΟ, λέγοντας ότι «πολλές ΜΚΟ, επειδή τώρα κάνουν πλάνο για το 2019 και προσπαθούν να βρουν χρηματοδότες, δημιουργούν μια τελείως αρνητική κατάσταση για να φανούν ως σωτήρες και να πάρουν χρήματα».

Σχετικά δε με τη συγκεκριμένη καταγγελία ανέφερε ότι ο συντονιστής του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση. «Αν οι ΜΚΟ το κράτησαν για τον εαυτό τους, είναι εγκληματική αμέλεια» τόνισε.

Υποστήριξε επίσης ότι : «Χθες υπέγραψαν 19 ΜΚΟ μια ανακοίνωση για τη Μόρια. Από αυτές, τρεις παρέχουν νομική υποστήριξη σε πρόσφυγες, ενώ μία τέταρτη... ούτε που έχει καταλάβει πού είναι ακόμη. Οι υπόλοιπες 15, είτε πέρασαν κάποια στιγμή πέρυσι, είτε δεν ξέρουν πού είναι η Μόρια. Πώς γράφουν λοιπόν αυτά τα πράγματα; Δεν τις ξέρω, δεν έχουν έρθει ποτέ στη Μόρια, δεν έχουμε συνεργαστεί», ενώ για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα είπε ότι δεν είναι μέσα στη Μόρια αλλά βοηθούν απέξω από αυτή.

Για το θέμα της αποχέτευσης, «έχω στείλει εκατοντάδες έγγραφα, ειλικρινά θα είμαι απειλητικός προς κάποιους, θα πάω στον εισαγγελέα να κάνω μηνύσεις» είπε, σημειώνοντας ότι "έχει 'κολλήσει' σε ένα γρανάζι μεταξύ των υπουργείων Άμυνας και Οικονομίας, της ειδικής διαχείρισης που ελέγχει τα χρήματα από την Ε.Ε.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL