Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παράδοση τροφίμων, σκηνών και ειδών ένδυσης στους εργάτες γης της Μανωλάδας (φωτογραφίες)

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» απέστειλε άμεσα τρόφιμα, sleeping bags, σκηνές, κουβέρτες, σεντόνια, είδη ένδυσης

Η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους μετανάστες, εργάτες γης της Μανωλάδας ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, φορτώθηκαν σε φορτηγό με τη βοήθεια εθελοντών και με προορισμό την Ηλεία, τρόφιμα, σκηνές και είδη ένδυσης, προκειμένου οι μετανάστες, εργάτες γης της περιοχής να βοηθηθούν και να στεγαστούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα, μετά την πυρκαγιά της Πέμπτης 7/6 που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν τα υπάρχοντά τους.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους», υπενθυμίζεται, σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, απέστειλε άμεσα τρόφιμα, sleeping bags, σκηνές, κουβέρτες, σεντόνια, είδη ένδυσης όπως ρούχα, φανέλες, παντελόνια, καθώς κι άλλα είδη προσωπικής υγιεινής. Οι φωτογραφίες είναι από την παράδοση των ειδών που πραγματοποίησε η "Αλληλεγγύη για Όλους" το βράδυ της Παρασκευής σε δημοτική αποθήκη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το επόμενο βήμα

Θα ξημερώσει μια άλλη μέρα στις 21 Αυγούστου για την Ελλάδα; Για την καθημερινότητα του καθενός από μας η πρώτη απάντηση είναι όχι. Ούτε θα βρει κάθε άνεργος δουλειά, ούτε θα πάψουμε να μετράμε αν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο