Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Συνάντηση του Τμήματος Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με την Πακιστανική Κοινότητα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση του Τμήματος Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με την Πακιστανική Κοινότητα

Το Τμήμα Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του Τομέα Δικαιωμάτων, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας στα γραφεία της. Τα μέλη της αντιπροσωπείας μας εκδήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην Κοινότητα των Πακιστανών, σημειώνοντας τις κοινές προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος, είτε αυτές αφορούσαν τις φασιστικές επιθέσεις στα χωράφια της ντροπής και τις αστυνομικές αυθαιρεσίες, όσο και τα κέντρα κράτησης, αλλά και τις απαραίτητες αλλαγές σε νομοθετικό επίπεδο, που να εξισορροπούν και να δημιουργούν συνθήκες ισότιμης αντιμετώπισης των μεταναστών/μεταναστριών με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, με βάση την ελληνική νομοθεσία.
Οι αντιπροσωπείες συζήτησαν διεξοδικά την ανάγκη συμμετοχής των ξένων εργατών στα σωματεία, ενώ οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσαν το σημαντικό ρόλο του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ.  
Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσαν: Πάνος Λάμπρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Μανώλης Σαρρής μέλος της Κ.Ε., συντονιστής του τμήματος και τα μέλη του Συντονιστικού του τμήματος Λένα Κουγέα, Ράνια Μήτου, Παρασκευάς Ποθητός και Νίκος Τσιγώνιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL