Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου οι μετανάστες που εντοπίστηκαν νωρίτερα ανοιχτά της Σαντορίνης

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 70 μετανάστες, εκ των οποίων οι 53 έφτασαν ήδη στο Ηράκλειο, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται στο ιστιοφόρο που επέβαιναν, το οποίο θα ρυμουλκηθεί και αυτό στο λιμάνι της πόλης

Μετανάστες, ανάμεσα τους και παιδιά, που εντοπίστηκαν σε ιστιοφόρο σκάφος, το οποίο νωρίτερα εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ βρισκόταν ανοικτά της Σαντορίνης, μεταφέρθηκαν το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Οι μετανάστες, μετά την επιχείρηση διάσωσής τους επιβιβάστηκαν σε ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού.
 
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 70 μετανάστες, εκ των οποίων οι 53 έφτασαν ήδη στο Ηράκλειο, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται στο ιστιοφόρο που επέβαιναν, το οποίο θα ρυμουλκηθεί και αυτό στο λιμάνι της πόλης.
 
Οι μετανάστες θα παραμείνουν σε χώρο του λιμανιού του Ηρακλείου, ενώ για τη φιλοξενία τους έχει τεθεί σε επιφυλακή το σύνολο του κρατικού μηχανισμού και ομάδες εθελοντών.
 
Στο Ηράκλειο βρίσκονται, ακόμη, 103 μετανάστες που είχαν μεταφερθεί μετά από επιχείρηση διάσωσής τους την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Δείτε όλα τα σχόλια