Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Αμετανόητος ο Βαρβιτσιώτης για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αμετανόητος ο Βαρβιτσιώτης για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Θεωρώντας οτι υφίσταται άδικη κριτική, θέλησε να κρυφτεί πίσω από τους ενστόλους ο υπουργός Ναυτιλίας, λέγοντας πως θα αντιμετωπίσουν κακόπιστη κριτική κατά την εκδήλωση του καθήκοντος τους. Δεν είπε λέξη για την επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα, η οποία εκθέτει, μεταξύ άλλων σε κινδύνους αθώους.

Σε χαιρετισμό που απεύθυνε σήμερα σε εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ειπε σχετικά: «Έχω κατηγορηθεί το τελευταίο διάστημα ότι κάνω απαράδεκτες δηλώσεις, επειδή ζητάω τη διερεύνηση ενός τραγικού ατυχήματος που το κάνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», τόνισε και συνέχισε κατηγορώντας τους επικριτές του πως «θεωρούν απαράδεκτη τη δήλωση ότι οφείλουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας και δεν θα τα αφήσουμε ξέφραγο αμπέλι. Θεωρούν απαράδεκτη τη δήλωση να ζητάω να μην αποδίδονται ευθύνες, προτού ολοκληρωθεί μία έρευνα και χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση».

Οπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο κος Βαρβιτσιώτης συνέχισε ως εξής: «Φίλες και φίλοι ξέρω ότι ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς, σε κάθε επιχείρηση στην οποία συμμετέχει, ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της κακόπιστης κριτικής. Να ξέρετε ότι η Πολιτεία έχει και τα όργανα και τους θεσμούς και για να διαλευκάνει όλες τις υποθέσεις αλλά και για να προστατέψει τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος που δρουν καθημερινά βάζοντας σε ρίσκο και σε κίνδυνο τη ζωή τους» κατέληξε ο ίδιος.

Στο μεταξύ ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ζητώντας την άμεση εισαγωγή στην ημερήσια διάταξη της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, του θέματος της παράνομης μετανάστευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL