Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μυτιλήνη: Πολίτες απέκλεισαν τη περιοχή που σχεδιάζεται κλειστή δομή

Μετά και τις αποφάσεις της λαικής συνέλευσης στο Μανταμάδο σήμερα το πρωί της Παρασκευής οχήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου και της ΔΕΔΑΠΑΛ απέκλεισαν το δρόμο και άλλες προσβάσεις, που οδηγεί στην περιοχή της Kαράβας, όπου σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση έχει επιταχθεί συγκεκριμένη έκταση, προοριζόμενη για τη νέα κλειστή δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Στη θέση Διαβολόρεμα στην εθνική οδό Μυτιλήνης - Καλλονής όσο και στην περιοχή Παναγιά Τριχερούσα στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Μανταμάδου, επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στους κτηνοτρόφους που διατηρούν εκεί εγκαταστάσεις.

Ενώ απαγορεύεται η διέλευση ακόμα και των απορριμματοφόρων που κινούνται προς τον παρακείμενο στη συγκεκριμένη θέση Χώρο Υγειονομικής Ταφής Αποριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α) της Λέσβου. Το τελευταίο γεγονός μεταφράζεται σε κλείσιμο του ΧΥΤΑ όσο τουλάχιστον διαρκεί ο αποκλεισμός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο αποκλεισμός της θέσης θα διαρκέσει κατ' αρχάς 48 ώρες και είναι συμβολικός αλλά και προειδοποιητικός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί στον ΧΥΤΑ του νησιού, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν τα απορριμματοφόρα των δυο δήμων , για το διάστημα που θα είναι αποκλεισμένος ο δρόμος να προσεγγίσουν τον ΧΥΤΑ. Στην περιοχή βρίσκεται και κλούβα της Αστυνομίας, προκειμένου να μη γίνουν επεισόδια για το διάστημα που θα υφίσταται ο αποκλεισμός. 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις