Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Α. Φειδοπιάστης: Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από τα παιδιά των προσφύγων (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α. Φειδοπιάστης: Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από τα παιδιά των προσφύγων (Ηχητικό)

Για την παραχώρηση της πτέρυγας Μπόμπολα του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ για τη φιλοξενία ανήλικων και ασυνόδευτων προσφυγόπουλων μίλησε Στο Κόκκινο ο Αντώνης Φειδοπιάστης ο οποίος είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέοι Άνθρωποι Νέα Αρχή» στον Δήμο Πεντέλης.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/695419498&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true


Ο κ. Φειδοπιάστης στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη εξήγησε ότι η πτέρυγα αυτή – που φιλοξενεί το αρχείο του νοσοκομείου και την ιματιοθήκη – είναι δυναμικότητας 120 κλινών και παραχωρήθηκε από τον ΕΦΚΑ και τον υπουργό Γιάννη Βρούτση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με χρησιδάνειο.

Εξήγησε ότι όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τον σάλο στο δημοτικό συμβούλιο δεν τους τιμούν. Επισήμανε ότι η ανακοίνωση της δήμαρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά – είναι μια ανακοίνωσης μισαλλοδοξίας και ρατσισμού και αυτά προηγήθηκαν των όσων έγιναν γνωστά μέσω social media καθώς μόνο η δική τους δημοτική παράταξη και αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης καταψήφισαν το σχετικό ψήφισμα, που στρέφεται εναντίον των 100 παιδιών τα οποία θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και έχει εξασφαλιστεί και σχετικό κονδύλι για τη διαμόρφωση του χώρου του νοσοκομείου, αλλά έχουν οριστεί και τα σχολεία του Χαλανδρίου, που θα μαθητεύσουν τα παιδιά, με αποτέλεσμα σωστά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, να απαντήσει σε όσους αντιδρούν από τον Δήμο Πεντέλης ξεκάθαρα ότι είναι «κύριοι είστε πάρα πολύ ρατσιστές».

Ο κ. Φειδοπιάστης εξήγησε ότι περιοχή τους είναι περιοχή που κατοικήθηκε από πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και όπως τόνισε τα παιδιά τους δεν κινδυνεύουν από τα παιδιά των προσφύγων.

Ο κ. Φειδοπιάστης σημείωσε ότι μετά από όλα αυτά ακολούθησε η ανακοίνωση ρατσισμού και μισαλλοδοξίας της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης που είναι λίγο πιο πέρα ακόμα και από την αντίληψη της Χρυσής Αυγής και την υπογράφει η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης η οποία εργάζεται το γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη και θύμισε ότι ήταν εκείνη που προεκλογικά και ... τυχαία αποκαλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «γκόμενο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL