Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Νεκροί μετανάστες σε τροχαίο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νεκροί μετανάστες σε τροχαίο

Τρεις νεκροί και δώδεκα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν φορτηγάκι που μετέφερε, παράνομα, στοιβαγμένους 11 μετανάστες συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή του Λαγκαδά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Κολχικού - Αρετής και η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή που επί τόπου έχασαν τη ζωή τους δύο μετανάστες και ο οδηγός του μικρού φορτηγού, γεωργιανής καταγωγής και μέλος του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με ελαφρότερα τραύματα και οι υπόλοιποι 11 μετανάστες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, κανενός η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες πέρασαν στη χώρα μας παράτυπα από τον Έβρο και στη συνέχεια τους παρέλαβε ο γεωργιανή καταγωγής οδηγός που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο για να τους οδηγήσει στην ενδοχώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL