Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δολοφονική - ρατσιστική επίθεση κοντά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Δολοφονική - ρατσιστική επίθεση κατήγγειλε χθες το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εναντίον μέλους της κοινότητάς του. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το πρωί της Τρίτης 23 Ιουλίου σε στάση κοντά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το θύμα επέστρεφε σπίτι του από τη δουλειά όταν δέχθηκε ξαφνική επίθεση από 6-7 άτομα την ώρα που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Ο άνθρωπος νοσηλεύεται, δεν συντρέχει άμεσα κίνδυνος για τη ζωή του και το περιστατικό έχει καταγραφεί στο RVRN - Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας.

Τέλος, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών απηύθυνε έκκληση "προς όλες και όλους που βιώνουν ή είναι μάρτυρες τέτοιων εγκλημάτων και επιθέσεων, ακόμα και ρητορικής μίσους και ρατσισμού, να καταγγέλλουν τα περιστατικά ώστε να καταγράφονται και να αντιμετωπίζονται. Σε αυτή την όξυνση του ρατσιστικού λόγου και της ξενοφοβίας, η οποία εντείνει τέτοιες επιθέσεις και εγκλήματα μίσους, είμαστε απέναντι, είμαστε πολλοί μαζί και αλληλέγγυοι".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις