Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αθλητικός εξοπλισμός σε είκοσι σχολεία της Μακεδονίας και της Θράκης

Από το ΥΜΑΘ

Αθλητικό εξοπλισμό σε είκοσι Δημοτικά σχολεία της Μακεδονίας και της Θράκης προσφέρει το ΥΜΑΘ και χθες το μεσημέρι η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας - Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου βρέθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς, που είναι ένα από αυτά, και μίλησε με τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους για την αξία του αθλητισμού.

Όπως εξήγησε η υφυπουργός, «το ΥΜΑΘ, με έναυσμα την αρχή ότι ο αθλητισμός καλλιεργεί σωματικά, ηθικά και πνευματικά τους μικρούς μαθητές αλλά και επιθυμώντας να συμβάλει στην κάλυψη αναγκών των σχολείων σε αθλητικό εξοπλισμό, υλοποίησε το έργο ‘Πολιτιστικές και Αθλητικές δράσεις για την ανάδειξη του Ολυμπιακού Ιδεώδους στη Μακεδονία και τη Θράκη’ σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης». Στόχος ήταν η παροχή κατάλληλου υλικοτεχνικού αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των τριών περιφερειών ευθύνης του υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας - Θράκης) στο πλαίσιο προώθησης των αξιών και ιδανικών των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα είκοσι ωφελούμενα σχολεία υποδείχθηκαν από τις τρεις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και καθένα από αυτά έλαβε τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τώρα αρχίζει η πολιτική

Δυστυχώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε στη δευτερολογία του χρόνο να απαντήσει σε ερωτήματα που του τέθηκαν. Έτσι, δεν είπε κουβέντα για το αφορολόγητο - παρ’ όλο που προεκλογικά είχε καταθέσει τροπολογία για τη διατήρησή του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο