Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έτοιμος ο σταθμός "Σιντριβάνι" του μετρό Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Πανέτοιμος να υποδεχθεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης θα είναι την παραμονή Χριστουγέννων ο σταθμός «Σιντριβάνι» του μετρό, όπου μάλιστα το Σάββατο θα δοθεί και παράσταση από το ΚΘΒΕ....

Πανέτοιμος να υποδεχθεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης θα είναι την παραμονή Χριστουγέννων ο σταθμός «Σιντριβάνι» του μετρό, όπου μάλιστα το Σάββατο θα δοθεί και παράσταση από το ΚΘΒΕ.

Όπως τόνισε, μιλώντας χθες Στο Κόκκινο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος, «επιλέξαμε έναν κεντρικό σταθμό να τον ολοκληρώσουμε μέχρι το τέλος του 2018 προκειμένου να υπάρχει ένας σταθμός - αναφορά, ώστε να δει ο κόσμος πώς θα είναι η πόλη και οι σταθμοί στη φάση της λειτουργίας τους». Αυτός ο σταθμός είναι το «Σιντριβάνι» και μέχρι το Σάββατο το απόγευμα θα έχει λάβει την τελική του μορφή.

Ερωτηθείς ο Γ. Μυλόπουλος για τις καταστροφές που έγιναν στον συγκεκριμένο σταθμό κατά τη διάρκεια επεισοδίων την επέτειο του θανάτου του Αλ. Γρηγορόπουλου, απάντησε ότι «οι ζημιές ήταν ευτυχώς επιφανειακές και μικρές και αποκαταστάθηκαν πολύ γρήγορα».

«Το μετρό της Θεσσαλονίκης προχωρεί συστηματικά, όπως το έχουμε πει πολλές φορές γίνεται μια μεγάλη και ειλικρινής προσπάθεια το έργο να τελειώσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο» τόνισε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό και υπενθύμισε πως πρόσφατα άλλαξε το χρονοδιάγραμμα ενόψει της προόδου που καταγράφηκε τα τελευταία τρία χρόνια. Έτσι θα έχουμε την πλήρη λειτουργία του συνόλου της γραμμής, από τη Νέα Ελβετία έως τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στο τέλος του 2020 και την ένταξη της γραμμής Καλαμαριάς, με άλλους πέντε σταθμούς, στα μέσα του 2021.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο