Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Νοτοπούλου προς Γ. Μπουτάρη: Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…

«Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης»

Απάντηση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τα «κομματικά χρίσματα» δίνει η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;

Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης.

Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006.

Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…", αναφέρει η κ. Νοτοπούλου στην σελίδα της στο facebook.

Λίγες ώρες μετά το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνα Νοτοπούλου για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης με ανάρτηση του στο twitter, μιλάει για παλαιοκομματικές συνήθειες που έχουν ως στόχο να χειραγωγήσουν την αυτοδιοίκηση.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ποιος ήταν συνεργάτης του Φλώρου είπαμε;

Τόσες μέρες η Ν.Δ. είχε αποφύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιλογή που εντάσσεται, προφανώς, στη στρατηγική του ήπιου πολιτικού κλίματος την οποία ακολουθεί η Ν.Δ. μετά τον ανελέητο πόλεμο τοξικής λάσπης με τον οποίο έφτασε μέχρι τις ευρωεκλογές.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο