Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.6°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 86%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.0°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.2°C28.8°C
4 BF 28%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο (video)

Σε νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, προχώρησαν αξιωματικοί του Λιμενικού, σε επίσημη ενημέρωση.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου οι αξιωματικοί του Λιμενικού ανέφεραν από την προανάκριση προέκυψε πως υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Μετά τα χτυπήματα, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του λιμενικού, μετέφεραν το κορίτσι με αμάξι και το πέταξαν στη θάλασσα.

Μετά τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας «υπήρξε εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 21χρονης όπου και εντοπίστηκε ηλεκτρικό σίδερο, ενώ στις έρευνες στην οικία που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στην άτυχη φοιτήτρια εντοπίστηκε βάση ηλεκτρικού σίδερου που αποτελεί το έτερο εξάρτημα, με αυτό που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας».

"Στο σπίτι του ενός εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος της κοπέλας. Οι υπολογιστές και τα κινητά τους έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω αξιοποίηση στοιχείων", σύμφωνα πάντα με το λιμενικό.

https://www.youtube.com/embed/6tNWlCBQVYM

Τέλος, στη συνέντευξη Τύπου διευκρινίστηκε, ότι οι δύτες έδεσαν τα πόδια της φοιτήτριας για να τη βγάλουν από το νερό και όχι οι φερόμενοι ως δράστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL