Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το Νότιο Αιγαίο στις περιοχές με τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε τροχαία στην ΕΕ

Από τα γραφήματα προκύπτει ότι η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η περιοχή του νότιου Αιγαίου κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις -πιο συγκεκριμένα στην 4η χειρότερη -

Η χώρα μας είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη σε ότι αφορά τα τροχαία ατυχήματα και τις συνέπειές τους και αυτό προκύπτει από τα νέα στοιχεία Eurostat.

Από τα γραφήματα προκύπτει ότι η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η περιοχή του νοτίου Αιγαίου κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις -πιο συγκεκριμένα στην 4η χειρότερη - με μόνο κάποιες περιοχές της Βουλγαρίας, της Πορτογαλίας και του Λουξεμβούργου να έχουν να επιδείξουν χειρότερες επιδόσεις.

Στον αντίποδα, το χαμηλότερο ποσοστό θανάτων από τροχαία ατυχήματα το 2016 καταγράφηκε στην Βιέννη πρωτεύουσα της Αυστρίας (10 θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκων).

Στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου οι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα το 2016 κατέγραψε (125 θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκων).

Τα στοιχεία για το 2017 θα είναι διαθέσιμα γύρω στο Μάρτιο του επόμενου έτους. Για περισσότερες στατιστικές σχετικά με θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο ηλεκτρονικό περιφερειακό εγχειρίδιο της Eurostat.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις