Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Ιστορικός περίπατος με πολιτικούς κρατούμενους της χούντας

«Αντιφασιστικός μήνας μνήμης και αντίστασης»

Ιστορικό περίπατο στα "τοπία" της αντιδικτατορικής αντίστασης στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν την Κυριακή, 11 Νοέμβρη οι οργανώσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με αφορμή την ιστορική επέτειο του Πολυτεχνείου. Η ξενάγηση θα γίνει από πολιτικούς κρατούμενους της χούντας.

«Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας που συνδέεται άμεσα με τους αγώνες της νέας γενιάς για δημοκρατία και ελευθερία, καθώς και για την κατοχύρωση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων του κόσμου της πλειοψηφίας. Οι δράσεις της δικής μας γενιάς διαποτίζονται από τις πράξεις αντίστασης ενάντια στη δικτατορία και τον φασισμό, πράξεις που μας υπενθυμίζουν ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει με πρωταγωνιστές τους νέους και τις νέες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Για τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, η διατήρηση της ιστορικής μνήμης και οι αντιδικτατορικοί αγώνες της Αριστεράς αποτελούν ζωτικό κομμάτι για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας Δημοκρατίας – Ισότητας και Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση λόγω μεγάλων αποστάσεων θα υπάρχει και λεωφορείο για τη μεταφορά μας στα διαφορετικά σημεία της πόλης, ενώ απαιτείται η κράτηση θέσεων μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στα τηλέφωνα: 6987107115 / 6945203239

Σημείο Συνάντησης: Είσοδος Πολεμικού Μουσείου
Ώρα Συνάντησης: 11:30 π.μ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο