Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ.Δούρου: Θα συμβάλλω στην ανεύρεση των αιτιών και στη διαλεύκανση των ευθυνών της τραγωδίας στο Μάτι

Eurokinissi

«Η υπόθεση πρέπει να προχωρήσει με διαφορετικούς ρυθμούς από τους αργούς που έχουμε συνηθίσει σε σχέση με μεγάλες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος» τονίζει η Περιφερειάρχης Αττικής

«Με ιδιαίτερη ανακούφιση θα συμβάλλω στην ανεύρεση των αιτιών και στη διαλεύκανση των ευθυνών της τραγωδίας του Ιουλίου» τονίζει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σχετικά με την κλήση της σε σχέση με την τραγωδία στην Ανατολική Αττική. 

Η ίδια, υπογραμμίζοντας ότι η εξέταση της εν λόγω υπόθεσης πρέπει να προσχωρήσει με γρήγπορους ρυθμούς σε σεβασμό «στη μνήμη των θυμάτων και στον πόνο των οικογενειών. «Η υπόθεση πρέπει να προχωρήσει με ρυθμούς διαφορετικούς. Διαφορετικούς από τους αργούς ρυθμούς που έχουμε συνηθίσει σε σχέση με μεγάλες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος, υποθέσεις που συνέβαλαν καθοριστικά στην κρίση χρέους της χώρας μας.

Τέλος, η Περιφερειάρχης υπενθυμίζει ότι «ο Β’ βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Περιφέρειες, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, δεν έχουν επιχειρησιακή ευθύνη στην κατάσβεση των πυρκαγιών».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένα ιστορικό βήμα

Η πρόθεση του γειτονικού μας λαού, να τελειώσει η εθνικιστική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, είχε εκφραστεί από το δημοψήφισμα. Ο επιδέξιος χειρισμός της αποχής και των προβλημάτων...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο