Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΥΠΟΙΚ: Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών των ΟΤΑ που κατέχουν την πλειοψηφία ναυτιλιακών εταιριών

Eurokinissi

Η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών κρίθηκε αναγκαία, καθώς δίνεται η δυνατότητα στους ΟΤΑ να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που είχαν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια

Τη δυνατότητα στους ΟΤΑ, που κατέχουν την πλειοψηφία ναυτιλιακών εταιριών εφόσον αυτές τελούν υπό εκκαθάριση ή λυθούν και τεθούν υπό εκκαθάριση μέχρι τις 31/10/2018, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προβλέπει τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου για την «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης», η συζήτηση του οποίου άρχισε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης υπεραμύνθηκε της νέας ρύθμισης, επισημαίνοντας ότι ήταν αίτημα πολλών δήμων, κυρίως νησιωτικών, που έχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιριών και κρίθηκε αναγκαία καθώς θα τους δώσει ανάσα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που είχαν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Όλοι στο Παλαί ντε Σπορ

Η σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα στέλνει δύο μηνύματα. Το πρώτο, που έχει σταλεί από καιρό με μια πλειάδα συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα, είναι ότι οι...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο