Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εγκαίνια της 33ης Πανελλήνιας έκθεσης έργων κρατουμένων

Τα έργα των κρατουμένων πωλούνται σε προσιτές τιμές και τα έσοδα θα αποδοθούν εξ' ολοκλήρου στους κρατουμένους. Παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συζητήσεις, προβολή ταινιών, θεατρική παράσταση, αλλά και μουσική εκδήλωση με τον Γ.Μαργαρίτη

Τα εγκαίνια της 33ης Πανελλήνιας έκθεσης έργων κρατουμένων και προϊόντων φυλακών, πραγματοποιούνται σήμερα, το απόγευμα στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Θησείο). Η έκθεση που ξεκινά στις 19:00 θα διαρκέσει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Τα έργα των κρατουμένων, όπως είναι πίνακες ζωγραφικής, αγιογραφίες, ξυλόγλυπτα, κεραμικά, φωτιστικά, ρούχα, σαπούνια, κ.ά., θα πωλούνται σε προσιτές τιμές και τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων αυτών θα αποδοθούν εξ' ολοκλήρου στους κρατουμένους, ενώ τα έσοδα από την πώληση των τροφίμων (λάδι, φρυγανιές, γιαούρτι, γλυκά, κ.λπ.), θα διατεθούν για την εκπαίδευση και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στις φυλακές.

Η έκθεση, περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συζητήσεις, προβολή ταινιών, θεατρική παράσταση, αλλά και μουσική εκδήλωση με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Δείτε όλα τα σχόλια