Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.1°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.8°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
15 °C
14.9°C17.0°C
1 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
0 BF 59%
Η Ρένα Δούρου στα εγκαίνια νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη Νίκαια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ρένα Δούρου στα εγκαίνια νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη Νίκαια

Τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό στη Νίκαια εγκαινίασαν σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης. Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Γιώργος Γαβρίλης καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Βασιλική Λάσκαρη - Κρασοπούλου και Γιάννης Μοίρας.

Διαρκής στήριξη για τις μητέρες και τα νοικοκυριά

«Συνηθίζω να λέω ότι ζούμε σε μια πατρίδα που ήρθαν τα μνημόνια και έγιναν άλλοθι για την έλλειψη πολιτικών όπως σοβαρά κοινωνικά ιδρύματα και εμείς, μέσα σε αυτές τις δύσθυμες πολιτικές, ως Περιφέρεια Αττικής, είπαμε να πιάσουμε τον μίτο από την αρχή», επισήμανε μεταξύ άλλων κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η Περιφερειάρχης προσθέτοντας: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για τα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού. Μιλάμε για άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης και κοινωνικής πρόνοιας προς τις μητέρες, τα νοικοκυριά, εκείνες κι εκείνους που παλεύουν με τις ανάγκες της καθημερινότητας. Σε αυτούς η Περιφέρεια Αττικής επιχειρεί, είτε με έργα σαν αυτό, που εγκαινιάζουμε σήμερα, είτε μεταφέροντας εγκαίρως τους μαθητές στα σχολεία τους, να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις στήριξης των νοικοκυριών στη δύσκολη καθημερινότητά τους. Και το πράττουμε αυτό ειδικά σε περιοχές όπως εδώ, στη Νίκαια, όπου οι κοινωνικές ανάγκες είναι αυξημένες».

Σε πλήρη λειτουργία ο βρεφονηπιακός σταθμός

Ο 2ος νηπιακός σταθμός Νίκαιας χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής. Βρίσκεται δε ήδη σε πλήρη λειτουργία και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 20 βρέφη ηλικίας 2 έως 18 μηνών και 38 νήπια ηλικίας 18 μηνών έως 5,5 ετών. Το κτίριο, επί των οδών Π. Ράλλη, Κομνηνών και Αχιλλέως, έχει συνολική επιφάνεια 946,91 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο που περιλαμβάνει χώρους για φιλοξενία των νηπίων, καθώς και α’ όροφο με χώρους για τη φιλοξενία των βρεφών.

https://www.youtube.com/embed/drkwWf8j53M

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL