Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δώδεκα συλλήψεις στην λίμνη Πρέβελη στην Κρήτη

Eurokinissi

Μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες είναι παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομης κατασκήνωσης

Στη σύλληψη 12 ατόμων για «τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και της παράνομης κατασκήνωσης», προχώρησαν οι αρχές στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή Λίμνη Πρέβελη, του Δήμου Αγίου Βασιλείου στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν πέντε Έλληνες (4 άνδρες και μία γυναίκα)  ηλικίας από 32 έως 55 ετών και επτά αλλοδαποί (6 άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας από 37 έως 50.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα NATURA και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, σύμφωνα με το cretalive.gr, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του ΑΤ Αγίου Βασιλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Δείτε όλα τα σχόλια