Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Λαβράκια» από την «Τρίαινα» στη Μύκονο

Eurokinissi

Εντοπίστηκε κατάστημα στο οποία δύο POS ήταν συνδεδεμένα με την Ελβετία. Λουκέτα 48 ωρών σε άλλα δύο καταστήματα για αποδείξεις και ανυπαρξία τιμολογίων των εμπορευμάτων

Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι απο τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχης Δημοσίων Εσόδων στη Μύκονο στο πλαίσιο της επιχείρησης «Τρίαινα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ εντοπίστηκαν στο κατάστημα της Luis Vuitton στο κέντρο της Μυκόνου δύο POS συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί στο Nammos Village.

Μάλιστα στο κατάστημα της Louis Vuitton στο Nammos Village βρέθηκαν Ισπανοί εργαζόμενοι που ήταν ασφαλισμένοι στον αντίστοιχο ΕΦΚΑ της Ισπανίας και τώρα ερευνάται η νομιμότητα της εν λόγω πρακτικής. Τα δύο POS κατασχέθηκαν.

Επίσης στο κέντρο «Καλούα» στην Παράγκα της Μυκόνου διαπιστώθηκε ύστερα απο τον έλεγχο που διενεργήθηκε οτι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 3.500 ευρώ, ενώ στο κατάστημα τουριστικών ειδών που λειτουργεί στον ίδιο χώρο εμπορεύματα δεν είχαν τιμολόγια αγοράς.

Στο κέντρο επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο.

Ακόμη στο γνωστό εστιατόριο «Κατρίν» στο κέντρο της Μυκόνου κατασχέθηκαν οι ημερήσιες εισπράξεις ύψους 19.000 ευρώ καθώς διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση είχε ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες οφειλές προς την εφορία ύψους 380.000 ευρώ.

Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε και σε μεγάλο πλυντήριο στη χώρα της Μυκόνου καθώς δεν είχε κόψει 67 αποδείξεις ύψους 13.000 ευρώ.

Δείτε όλα τα σχόλια