Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στον δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας από την Περιφέρεια Αττικής

Φωτογραφία αρχείου-Eurokinissi

Δύο ακόμη έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών στον δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, συνολικού ύψους 1,34 εκατ. ευρώ, προχωρούν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τη Ρένα Δούρου και το δήμαρχο, Χρήστο Βρεττάκο.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η Περιφέρεια, για την αναβάθμιση του ανοικτού δημοτικού σταδίου Κερατσινίου, στην περιοχή Σιταποθήκες, έργο προϋπολογισμού 758.904 ευρώ, καθώς η κατάσταση του συγκροτήματος συνολικά (αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός) παρουσιάζει φθορές που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού τάπητα του στίβου περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου, ανακατασκευή των αποδυτηρίων κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου ποδοσφαίρου (τοποθέτηση νέων πλακιδίων, χρωματισμός επιφανειών κ.λπ.) καθώς και άλλες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Στο ίδιο πλαίσιο και με γνώμονα την απρόσκοπτη πρόσβαση των συμπολιτών με αναπηρία σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, εντάσσεται και το έργο για την ανακατασκευή πεζοδρομίων, προϋπολογισμού 580.000 ευρώ, σημειώνει η περιφέρια Αττικής.

Οι εργασίες αφορούν σε πεζοδρόμια κεντρικών οδών της πόλης και προβλέπουν καθαίρεση των υπαρχουσών πλακοστρώσεων, αποξήλωση των υπαρχόντων ασφαλτοταπήτων και ανυψώσεις στο επίπεδο των πεζοδρομίων, κατασκευή νέων πεζοδρομίων και ασφαλτοτάπητα, δενδροφυτεύσεις και τοποθέτηση αρδευτικού συστήματος και φωτιστικών.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεκαπέντε μέρες

Μένουν ακριβώς δεκαπέντε μέρες για να μιλήσουμε στον κόσμο. Για να παρουσιάσουμε τον απολογισμό μας, ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σκληρής διαπραγμάτευσης, συγκρούσεων και ασφυκτικών περιορισμών και στη συνέχεια σχεδιάστηκε με κριτήριο τις ανάγκες των πολλών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο