Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Προχωρά η υλοποίηση του ηλεκτρονικού φακέλου του δημοσίου υπαλλήλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προχωρά η υλοποίηση του ηλεκτρονικού φακέλου του δημοσίου υπαλλήλου

Σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του ηλεκτρονικού υπηρεσιακού φακέλου του δημοσίου υπαλλήλου επιτεύχθηκε, καθώς εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη χρηματοδότηση.

Ειδικότερα, με απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώργου Ιωαννίδη, εντάχθηκε το έργο «Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS)» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020».

Πρόκειται για τον ηλεκτρονικό υπηρεσιακό φάκελο του υπαλλήλου, που θα περιέχει όλα τα στοιχεία της επαγγελματικής διαδρομής, από την πρόσληψή του έως την συνταξιοδότησή του, εμπεριέχοντας ταυτόχρονα τις αναγκαίες πρόνοιες για τη διαφύλαξη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Η παραγωγική λειτουργία του HRMS (Human Resource Management System) αναμένεται να βελτιώσει τη λειτουργία της «Απογραφής», του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, που εμπεριέχει και τα υποσυστήματα των ψηφιακών οργανογραμμάτων και των ειδικών περιγραμμάτων θέσεως εργασίας, καθώς και τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL