Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έκτακτο δελτίου επιδείνωσης του καιρού

Eurokinissi

Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες με κατά περιόδους χαλαζοπτώσεις προειδοποιεί η ΕΜΥ

Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά περιόδους δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις προειδοποιεί η ΕΜΥ για την Πέμπτη στα Δυτικά και Βόρεια ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα φαινόμενα να επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται ενισχυμένοι άνεμοι.

Αναλυτικότερα, για σήμερα Πέμπτη τις απογευματινές κυρίως ώρες η Ήπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα Βορειότερα νησιά του Ιουνίου και η Θεσσαλία

Αύριο Παρασκευή τα φαινόμενα αναμένονται να επεκταθούν κατά διαστήματα στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο, τη Δ.Στερεά και τα βόρεια τμήματα της Δ.Πελοποννήσου.

Από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Κατά τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα αναμένονται να πλήξουν σταδιακά την Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο