Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Συνεχίζεται στο Εφετείο ο «Γολγοθάς» της Ηριάννας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεχίζεται στο Εφετείο ο «Γολγοθάς» της Ηριάννας

Συνεχίζεται στο Εφετείο Αθηνών σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή οι οποίοι σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια κάθειρξη ο καθένας για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Στη σημερινή τρίτη δικάσιμο της υπόθεσης καταθέτουν δύο βιολόγοι, που έχουν κληθεί ως μάρτυρες από την υπεράσπιση σχετικά με την ανάλυση του αμφιλεγόμενου δείγματος DNA, του μόνου πειστηρίου.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση στις 10 Μαΐου κατέθεσε ο σύντροφος της 29χρονης διδακτορικής υποψήφιας στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος που έχει απαλλαγεί οριστικά από όλες τις κατηγορίες..

Η 29χρονη διδακτορική υποψήφια στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο 34χρονος πτυχιούχος Γεωπονικής, που είναι κρατούμενοι από τον περασμένο Ιούνιο -καθώς δεν έχει δοθεί αναστολή στην εκτέλεση των ποινών τους- βρίσκονται υπό την κρίση των δικαστών για την έφεσή τους και ενώ ήδη πολλοί νομικοί έχουν διατυπώσει έντονους προβληματισμούς τόσο για τα στοιχεία βάσει των οποίων οι δύο νέοι καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό όσο και για την άρνηση της δικαιοσύνης να επιτρέψει την έξοδο τους από την φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL