Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών στον Β.Δημάκη

Eurokinissi

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του τριμελούς πειθαρχικού συμβουλίου των φυλακών Κορυδαλλού, αποφασίστηκε η χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με «βραχιολάκι»

Καθεστώς εκπαιδευτικών αδειών με συσκευή γεωεντοπισμού, «βραχιολάκι», χορηγήθηκε στον Βασίλη Δημάκη, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του τριμελούς πειθαρχικού συμβουλίου των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Β.Δημάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να ξαναξεκινήσει απεργία πείνας και δίψας καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, «μετά και τη σημερινή άρνηση των εισαγγελέων Κορυδαλλού , Σαββαΐδη - Σπηλιώτη να εξετάσουν το από ημερών κατατεθειμένο αίτημά μου για εκπαιδευτική άδεια -παρότι από το πρωί εξέταζαν αιτήματα άλλων συγκρατουμένων μου - γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον εσκεμμένο από πλευρά τους εμπαιγμό προς το πρόσωπό μου».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοίνωσε ότι του χορηγήθηκε καθεστώς εκπαιδευτικών αδειών με το λεγόμενο «βραχιολάκι».

«Μόλις γύρισα από το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο Κορυδαλλού με το "κόσμημα" στο πόδι (το βραχιολάκι) , ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και στην προηγούμενη απεργία και στην κινητοποίηση που υπήρξε για την τωρινή , συντρόφους , συγκρατούμενους , φίλους , ακτιβιστές , συναγωνιστές και τον καθένα ξεχωριστά , η αλληλέγγυη σας είναι ένα επιπλέον μάθημα ζωής και ανθρωπιάς και σας ευγνωμονώ βαθιά όλους για την ανιδιοτελή αλληλεγγύη σας !», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο