Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η αντιρατσιστική γιορτή Diversity του πολυχώρου Σπούτνικ

Την Κυριακή 18/3 στις 12.00 στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο

Χρώματα, μουσικές και γεύσεις από όλο τον κόσμο θα γεμίσει αύριο η πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, στη γιορτή της διαφορετικότητας που διοργανώνει ο πολυχώρος Σπούτνικ. Απο τις 12.00 το μεσημέρι στην αντιρατσιστική γιορτή Diversity θα υπάρχουν πολυεθνικές κουζίνες, συζητήσεις, παιχνίδια, εκθέσεις ζωγραφικής, ενώ θα συμμετέχουν μεταναστευτικές και προσφυγικές κοινότητες, ΛΟΑΤΚΙ συλλογικότητες και ομάδες ΑμεΑ.

Στην όμορφη πλατεία που περιστοιχίζεται από νεοκλασικά κτήρια της γειτονιάς του Μεταξουργείου από νωρίς θα ακούσουμε μουσικές από τους Vana Ba Afriκa από τη Νότια Αφρική, το χορευτικό συγκρότημα Παλαιστινίων φοιτητών Jerusalem, τους Bangladesh Doel Academy και το χορευτικό συγκρότημα Αφγανιστάν. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η Sputnik Band με ροκ ήχους, ενώ η γιορτή θα κλείσει με ρεμπέτικο γλέντι.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανήθικοι και επικίνδυνοι

Όσο πλησιάζει η ώρα να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, τόσο η τακτική της Ν.Δ. γίνεται πιο ανήθικη, αλλά και πιο επικίνδυνη. Είναι σαφές ότι η Ν.Δ. θέλει να αποφύγει με κάθε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο