Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τέσσερις προσαγωγές για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικές πηγές, ανάλογες προσαγωγές έχουν γίνει και τις προηγούμενες μέρες αλλά τονίζουν ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες

Τέσσερις προσαγωγές έγιναν το πρωί απο την Ασφάλεια Αττικής, για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουτλου, πριν απο λίγες μέρες, μέσα στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού 154, στη Νεάπολη Εξαρχείων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και δύο Αλβανοί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μετατραπούν όλες σε συλλήψεις καθώς μέχρι στιγμής μόνο η μία φαίνεται να απασχολεί περισσότερο.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι ίδιες πηγές, ανάλογες προσαγωγές έχουν γίνει και τις προηγούμενες μέρες αλλά τονίζουν ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες.

Υπενθυμίζεται οτι οι δύο δράστες της δολοφονίας μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά, και σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν πιθανότατα Αλβανοί.

Οι τέσσερις προσαχθέντες αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το "αφήγημα"

Σε κάθε περιστατικό ακροδεξιάς βίας σκάνε μύτη οι “ισαποστάκηδες”. "Πώς τολμάει και μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για επιθέσεις μίσους;" αναρωτιούνται. Αυτοί δεν δίχασαν την κοινωνία στις πλατείες των...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο