Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απίστευτη φρικαλεότητα στην Κορινθία: Κάρφωσαν τρίαινα ψαροντούφεκου στο κεφάλι αδέσποτου σκύλου!

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το φρικτό περιστατικό να το καταθέσει στην Αστυνομία. Ευτυχώς το άτυχο ζώο χειρουργήθηκε με επιτυχία και βρίσκεται στην ανάνηψη

Οι φρικαλεότητες του “ανθρώπινου” είδους απέναντι στα ζώα δεν έχουν τελειωμό... Αυτή τη φορά κάποιο “ανθρωπόμορφο” άτομο του είδους στο Περιγιάλι Κορινθίας, προσπάθησε να σκοτώσει αδέσποτο σκυλάκι καρφώνοντας στο κεφάλι του τρίαινα από ψαροντούφεκο!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το απίστευτο περιστατικό έγινε το βράδυ και μάλιστα όπως προκύπτει από την εξέτασή της είχε γεννήσει πρόσφατα. Ευτυχώς η σκυλίτσα εντοπίστηκε εγκαίρως από την κ. Ευγενία Μαυραγάνη το πρωί στην παραλία της περιοχής η οποία και την μετέφερε στο κτηνιατρείο του Πέτρου Καραμανέα όπου χειρουργήθηκε από τον Αργύρη Τουσούλη και τον Μιχάλη Μίχα. Η επέμβαση ευτυχώς ήταν επιτυχής και η σκυλίτσα όπως είπε στην Αυγή τόσο η Ε.Μαυραγάνη όσο και ο υπεύθυνος του ιατρείου όπου αναρρώνει είναι καλά στην υγεία της. 

Η κ. Μαυραγάνη αλλά και κάτοικοι της περιοχής κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το φρικτό περιστατικό να το καταθέσει στην Αστυνομία.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θλιβερή ουρά της Ακροδεξιάς

Χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται ο Κ. Μητσοτάκης είναι η χθεσινή του αναφορά στο σύνθημα “Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία”. Το σύνθημα αυτό χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στις μαθητικές...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο