Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια, έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια, έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων

Το έργο βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου.

Το οδικό δίκτυο του χερσαίου Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής που διαθέτει δύσκολο ανάγλυφο, χρήζει άμεσης βελτίωσης και αναβάθμισης ώστε να καταστεί ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό, όπως τονίστηκε. Αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών, όπως κατέδειξε και η παρουσία αντιπροσωπείας του δήμου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού.

Το έργο αφορά την επισκευή 29 δημοτικών οδών με εργασίες εκσκαφών, οδοστρωσίες και ασφαλτοστρώσεις. Η Περιφέρεια και η Π.Ε. Νήσων, όπως σημείωσε ο κ. Χατζηπέρος, με «συνέπεια λόγων και έργων και με το βλέμμα στραμμένο στην ουσία και όχι στη βιτρίνα, κατασκευάζει έργα στοχευμένα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων των επαγγελματιών και των επισκεπτών, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την τουριστική ανάπτυξη, ιδιαίτερα την Χερσόνησο των Μεθάνων που δοκιμάζεται από τη μη λειτουργία των Ιαματικών Πηγών της Λουτρόπολης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL