Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη δικαιοσύνη οι αρχαιοφύλακες εναντίον της απερχόμενης προέδρου του ΤΑΠΑ

Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων τονίζει ότι η Α.Λούβη, θα χρειαστεί να αποδείξει στα ελληνικά δικαστήρια τα «εννοούμενα και υπονοούμενα των δηλώσεων της», προσθέτοντας ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη «προκειμένου να αποκαταστήσουμε τον κλάδο μας, αλλά και όλους τους συναδέλφους μας, που έθιξε προσωπικά»

«Η Π.Ε.Υ.Φ.Α από την πρώτη στιγμή της αντικατάστασης, της κας Ασπασίας Λούβη και των συνεργατών της από τη διοίκηση του Τ.Α.Π.Α., παρακολουθεί τα όσα συκοφαντικά δηλώνει στον τύπο τόσο συνολικά για το ΥΠ.ΠΟ.Α, όσο και ειδικά για τον κλάδο των αρχαιοφυλάκων. Σήμερα, 40 μέρες μετά την απομάκρυνση της, το παραλήρημά της συνεχίζεται. Κάτι που αποδείχθηκε και από το περιεχόμενο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, όπου και πάλι έθιξε την τιμή και την υπόληψη των αρχαιοφυλάκων, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε δημόσια παρέμβασή της από τη στιγμή της απομάκρυνσή της από το Τ.Α.Π.Α» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων.

Στην ίδια ανακοίνωση, οι αρχαιοφύλακες τονίζουν ότι η κα. Λούβη, θα χρειαστεί να αποδείξει στα ελληνικά δικαστήρια τα «εννοούμενα και υπονοούμενα των δηλώσεων της», προσθέτοντας ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη «προκειμένου να αποκαταστήσουμε τον κλάδο μας, αλλά και όλους τους συναδέλφους μας, που έθιξε προσωπικά».

Επιπλέον, οι αρχαιοφύλακες επιφυλάσσονται να απαντήσουν «λεπτομερώς και με στοιχεία σε όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεται» η Α.Λούβη.

Τέλος, σσην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «η απερχόμενη πρόεδρος του ΤΑΠΑ μπορεί να νομίζει ότι με τη χθεσινή της συνέντευξη τελείωσε το “έργο της”, την ενημερώνουμε ότι εμείς τώρα αρχίζουμε. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, να μας συκοφαντεί με αυτό τον τρόπο και να κηλιδώνει την τιμή και την υπόληψη 1500 εργαζομένων».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χθες το θυμήθηκε

Η Ντόρα Μπακογιάννη μας είπε χθες πόσο χάρηκε που από την εξαφάνιση των Σοσιαλδημοκρατών και τη μεγάλη πτώση της Δεξιάς στη Βαυαρία ευνοήθηκαν οι Πράσινοι και όχι η Ακροδεξιά. Και πόσο ευχαριστημένη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο