Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Π. Πολάκης: Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας επιτυχίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Πολάκης: Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας επιτυχίας

Τα πιο θερμά του συγχαρητήρια έδωσε, στην τελετή παράδοσης που έγινε πριν από λίγη ώρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην ηγεσία στα στελέχη της αστυνομίας που συνέβαλλαν στην εξιχνίαση της κλοπής των ιατρικών μηχανημάτων από νοσοκομεία της χώρας. Δεν υπάρχει ιστορικό τέτοιας επιτυχίας ανέφερε ο ίδιος.

Έχουν γίνει και στο παρελθόν τέτοιες κλοπές αλλά ποτέ δεν βρέθηκαν, γιατί δεν υπήρχε η πολιτική βούληση, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός και πρόσθεσε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν και τα υπόλοιπα εξαρτήματα που λείπουν.

Ουπουργός, εξήρε τους διοικητές των νοσοκομείων από τα οποία κλάπηκαν τα συγκεκριμένα μηχανήματα γιατί φρόντισαν να καλύψουν το κενό και σχεδόν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού έγιναν από την επόμενη ημέρα, τόνισε επίσης ότι η δοθείσα χρηματοδότηση για την κάλυψη των κενών θα παραμείνει στα νοσοκομεία για να αξιοποιήσουν.

Στρεφόμενος προς τις επικρίσεις που έχει δεχθεί το υπουργείο Υγείας ο Π. Πολάκης τόνισε “ας μας πουν ένα τέτοιο ιστορικό προηγούμενο που επιστρέφονται τα κλεμμένα μηχανήματα σε νοσοκομείο”.

Οι διοικητές των δύο νοσοκομείων είπαν ότι η ελληνική αστυνομία ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και η κατάσταση με τα ραντεβού των ασθενών ομαλοποιήθηκε από τη δεύτερη ημέρα μετά την κλοπή.

Παραδόθηκαν από τις αστυνομικές αρχές 4 μηχανήματα (ενδοσκόπια) και 2 εξαρτήματα.

Συνολικά είχαν κλαπεί 16 ωστόσο ο διοικητής ασφαλείας Παπαζαφείρης Χρήστος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθούν και τα υπόλοιπα μηχανήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL