Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ TOP GAZ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ / Σοβαρός τραυματισμός εργαζομένων από έκρηξη φιάλης αερίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ TOP GAZ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ / Σοβαρός τραυματισμός εργαζομένων από έκρηξη φιάλης αερίου

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υγραερίου Top Gaz στο Ασπρόπυργο, όταν φιάλη τριών λίτρων εξερράγη στα χέρια εργαζόμενου. Τρεις εργάτες τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Συγκεκριμένα οι τραυματίες, ηλικίας 33, 40 και 27 ετών μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν και από αυτούς «οι δύο διασωληνώθηκαν άμεσα και φέρουν εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, στον κορμό και στα άκρα» σημειώνει το νοσοκομείο και συνεχίζει:

«Κατόπιν πλήρους ελέγχου, ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικόν και ο δεύτερος θα αντιμετωπιστεί σε Μονάδα άλλου νοσοκομείου. Ο τρίτος τραυματίας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παραμένει στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 14.48 και στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αν και, όπως διαπιστώθηκε, από την έκρηξη δεν προκλήθηκε πυρκαγιά και ως εκ τούτου δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL