Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΣΤΗΝ "Α": / Κ. Ιγγλέζη: "Με νοιάζει να έχουμε αποτέλεσμα, όχι η εικόνα μου"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΣΤΗΝ "Α": / Κ. Ιγγλέζη: "Με νοιάζει να έχουμε αποτέλεσμα, όχι η εικόνα μου"

Αντιμέτωπη με σκληρή κριτική από ανθρώπους με τους οποίους ήταν μέχρι πρότινος δίπλα - δίπλα στους αγώνες είναι η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λέει στην “Αυγή”, το σημαντικό δεν είναι “να έχω επικοινωνιακή πολιτική, αλλά να έχουμε αποτέλεσμα”. “Κάποιοι δυστυχώς έχουν εκμεταλλευτεί την αναγκαιότητα να παλεύω και σε άλλους τομείς, πέρα από τις κινητοποιήσεις και έχουν δημιουργήσει δυσάρεστες συνθήκες” προσθέτει. Και τονίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι μαζί με το κίνημα, “με την πλευρά μας”. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε ότι “στα δικαστήρια, επί κυβέρνησης Σαμαρά, από τη μία πλευρά ήταν το κίνημα και από την άλλη η κυβέρνηση μαζί με την εταιρεία. Σήμερα είναι ακριβώς το ανάποδο. Η κυβέρνηση είναι στην πλευρά των αγωνιστών της Χαλκιδικής”.

Για τις κινητοποιήσεις αναφέρει ότι “βοηθούν, αρκεί να είναι επιτυχημένες όπως τα προηγούμενα χρόνια και θα βλέπουν τον πραγματικό εχθρό. Κινητοποιήσεις όμως που δεν είναι μαζικές και γίνονται από 50-100 άτομα υποτιμούν το κίνημα και δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι”. “Σε όλες τις κινητοποιήσεις που καλέστηκαν από το συντονιστικό της Ιερισσού, από την κύρια επιτροπή αγώνα που διοργάνωσε τις μεγάλες συναυλίες που θυμόμαστε δεν έχω λείψει από καμία” συμπλήρωσε. Όσο για την παραμονή της ισχυρής αστυνομικής παρουσίας στο βουνό αναφέρει πως “Είναι θέμα του επιχειρησιακού διευθυντή της αστυνομίας. Η αστυνομία βρίσκεται εκεί με αίτημα της εταιρείας μετά τις καταστροφές που είχαν συμβεί. Αν η αστυνομία δεν ανταποκριθεί, ο επιχειρησιακός διευθυντής κινδυνεύει με μήνυση”. Για το μέλλον επανέλαβε αυτό που δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης στην “Αυγή”, ότι το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσει η διαδικασία της διαιτησίας ανάμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο και στην εταιρεία ώστε αυτή να αποφανθεί για θέματα τα οποία εκπορεύονται από τη σύμβαση του ελληνικού κράτους με την εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL