Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.0°C17.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
3 BF 62%
Κικίλιας κατά κυβέρνησης για ανομία στο κέντρο της Αθήνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κικίλιας κατά κυβέρνησης για ανομία στο κέντρο της Αθήνας

Επικαλούμενος στοιχεία της αστυνομίας για 59 επιθέσεις "μπαχαλάκηδων" μέσα σε τέσσερις μήνες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας επετέθη χθες άλλη μια φορά κατά της κυβέρνησης για την παραβατικότητητα και την ανομία στο κέντρο της Αθήνας.

«Ο έλεγχος έχει χαθεί από μία κυβέρνηση που δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος των κουκουλοφόρων, που ανενόχλητοι προκαλούν φθορές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, επιτίθενται με μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών, καίνε λεωφορεία, καταστρέφουν εκδοτήρια της ΕΘΕΛ, καταπατούν το άσυλο των πανεπιστημίων, τα οποία χρησιμοποιούν ως ορμητήρια. Η ανοχή που επιδεικνύει η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ενάμιση μήνα μετά την παράνομη τοποθέτησή του και παρά τις διαβεβαιώσεις υπουργών και υπευθύνων, το ΚΕΠ των αναρχικών ζει και βασιλεύει στα Εξάρχεια. Μέχρι πότε;» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του.

Απαντώντας στη δήλωση Κικίλια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόνισε: "Η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε τους ‘μπαχαλάκηδες’ όταν βρέθηκε στην αντιπολίτευση. Ως κυβέρνηση αναλώθηκε σε επιχειρήσεις εντυπωσιασμού, ενώ τώρα εξαντλείται σε αντιπολιτευτικές κορώνες. Έχει επιλεκτική μνήμη, επικεντρωμένη σε όσα εξυπηρετούν τη μικροπολιτική της προπαγάνδα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL