Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Στέλιος Κούλογλου και Ρούντολφ Έλμερ συζητούν για τους whistleblowers
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στέλιος Κούλογλου και Ρούντολφ Έλμερ συζητούν για τους whistleblowers

«Η προστασία των whistleblowers, όπλο κατά της διαφθοράς, και η σημασία της για την αντιμετώπιση της φοροαποφυγής των πολυεθνικών» είναι το θέμα της εκδήλωσης - συζήτησης που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, σε συνεργασία με την Ευρωομάδα της Αριστεράς (GUE/NGL) και τον Στέλιο Κούλογλου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τη φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο κινηματογράφο «Φαργκάνι», στην περιοχή της Καμάρας, στις 7 το απόγευμα, και, εκτός από τον Στ. Κούλογου, θα μιλήσει ο Ρούντολφ Έλμερ, Whistleblower (Swiss Bank, Julius Bar).

Η συζήτηση γίνεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ ταινιών ντοκιμαντέρ με θέμα «Σπάζοντας τον κύκλο της διαφθοράς. Ο ρόλος των πληροφοριοδοτών δημοσίου συμφέροντος» και η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι προβολές ξεκινάνε στη 1 το μεσημέρι στο «Φαργκάνι» με το ντοκιμαντέρ “A Good American” του Friedrich. Θα ακολουθήσουν τα ντοκιμαντέρ “Citizenfour” της Laura, “Whistleblowers, the modern heroes” του Στέλιου Κούλογλου, “A leak in Paradise” του David Leloup.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL