Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C22.3°C
3 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
14.1°C16.6°C
2 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
30 °C
24.4°C29.8°C
6 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
2 BF 94%
Βρέθηκαν δύο πιστόλια σε τζαμί στην Ξάνθη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βρέθηκαν δύο πιστόλια σε τζαμί στην Ξάνθη

 Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή ο ιμάμης του χωριού Ηλιόπετρα Ξάνθης καθώς, μετά από έρευνα της αστυνομίας στο τζαμί, βρέθηκαν δύο πιστόλια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το ένα έφερε και σιγαστήρα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν ένα πιστόλι 22 χιλιοστών,ένα άλλο 38 χιλιοστών, ένα κυνηγετικό φλόμπερ και 30 σφαίρες

Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για έρευνα ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει η ασφάλεια Ξάνθης. Ο ιμάμης κλήθηκε από τον εισαγγελέα για εξηγήσεις και αργότερα συνελήφθη.

 Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ που επικαλείται αξιόπιστες πληροφορίες, ο Τούρκος γενικός πρόξενος Κομοτηνής αλλά και η ψευτομουφτεία Ξάνθης, όπου ανήκει ο ιμάμης Ηλιόπετρας, συμφώνησαν να διοχετεύσουν στον ελεγχόμενο τουρκόφωνο Τύπο Ξάνθης ότι πρόκειται για συνωμοσία με εμπλοκή της FETO.

   Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι γίνεται ρητή αναφορά σε επιχειρήσεις του Γκιουλέν στη Θράκη και επιχειρείται εξαγωγή στη χώρα μας ενός εσωτερικού προβλήματος της Τουρκίας αφενός ενόψει δημοψηφίσματος και αφετέρου διότι έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση από τα ευρήματα.

   Σημειώνεται ότι Έλληνες αξιωματούχοι έχουν καταστήσει σαφές επανειλημμένα ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στην Ελλάδα των εσωτερικών προβλημάτων της Τουρκίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL