Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλίες και εκδηλώσεις της εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλίες και εκδηλώσεις της εβδομάδας

Εκδήλωση για την Υγεία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον Κολωνό ενώ την ίδια μέρα οργανώνεται συζήτηση για την πρωτοβάθμια Υγεία, στα Εξάρχεια. Παρουσίαση σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης Πειραιά, την Τετάρτη στη Δραπετσώνα.

Την Παρασκευή, διοργανώνεται ανοιχτή εκδήλωση στο Χολαργό, με τον Γ.Δραγασάκη και τον Δ.Παπαδημούλη, ενώ την ίδια μέρα ο Νίκος Βούτσης θα μιλήσει στη Θεσαλονίκη.

Εκδήλωση με τον Π. Πολάκη για την Υγεία, την Τετάρτη, στον Κολωνό

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας διοργανώνει συζήτηση, με ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, και θέμα “Αριστερή διακυβέρνηση – Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη (18:30) στην αίθουσα της 4ης ΔΚ Αθήνας (Λένορμαν & Αλεξανδρείας 35, Κολωνός) .

Συζήτηση για τη πρωτοβάθμια Υγεία, την Τετάρτη στα Εξάρχεια

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων και Νεάπολης διοργανώνουν την Τετάρτη στις 19:00, στο καφενείο «Η Μουριά» (Χ. Τρικούπη 87), συζήτηση με θέμα « Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας». Ομιλητές θα είναι ο Σταμάτης Βαρδαρός (αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας), η Χάρις Ματσούκα (μέλος Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη Υγείας Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Αθήνας) και ο Σπήλιος Μπίθας (γιατρός ΠΕΔΥ).

Παρουσίαση σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης Πειραιά, την Τετάρτη στη Δραπετσώνα

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου - Δραπετσώνας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου & Καραϊσκάκη), την Τετάρτη στις 7:30 μμ με θέμα "Το πέρασμα από τη χρεοκοπία στη βιώσιμη ανάπτυξη). Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Τρύφωνας Αλεξιάδης (πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ), ο Χρήστος Λαμπρίδης (γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας) και ο Γιάννης Καρδαράς (μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά).

Στην εκδήλωση θα τεθεί προς διαβούλευση ένα πρώτο αποκρυστάλλωμα της μέχρι τώρα δουλειάς της Ν.Ε. για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χωρικής ενότητας Πειραιά και των Νησιών.

Ανοιχτή εκδήλωση στο Χολαργό, την Παρασκευή, με Γ.Δραγασάκη και Δ.Παπαδημούλη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή (19:00), στο Δημαρχείο Χολαργού (Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, οδός Περικλέους 55), με θέμα «Από τη χρεοκοπία και τα μνημόνια στη βιώσιμη ανάπτυξη και το τέλος της επιτροπείας». Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Εκτός από τις προσπάθειες της κυβέρνησης  για την ανάπτυξη και την απασχόληση, θα συζητηθούν και οι προοπτικές του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, καθώς και θέματα συνεργασιών της Αριστεράς με τις προοδευτικές δυνάμεις που πιστεύουν σε μια «άλλη Ευρώπη».

Ομιλία του Ν.Βούτση στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει κεντρική πολιτική εκδήλωση με θέμα τις τρέχουσες “Πολιτικές εξελίξεις” και ομιλητή τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (7:30 το απόγευμα), στο κινηματοθέατρο Αλέξανδρος, (Εθνικής Αμύνης 1).

Ολομέλεια μικρομεσαίων

Την Κυριακή (10 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (Πανεπιστημίου 44). Στην ατζέντα της ολομέλειας θα περιλαμβάνονται ο απολογισμός και ο προγραμματισμός του τμήματος, καθώς και οργανωτικά και συνδικαλιστικά ζητήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL