Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
"Θλίψη" Κοντονή σχετικά με δηλώσεις του δημάρχου Κιλκίς για το Δημοτικό Στάδιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Θλίψη" Κοντονή σχετικά με δηλώσεις του δημάρχου Κιλκίς για το Δημοτικό Στάδιο

"Μικροκομματικά συμφέροντα" καταλογίζει στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδης ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, εκφράζοντας παράλληλα την θλίψη του για τις δηλώσεις σχετικά με την διακοπή των εργασιών στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Στ. Κοντονής, ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να διατυπώσει ανοιχτά και δημόσια τις ενστάσεις του στην κεντρική εκδήλωση που έγινε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης. Ωστόσο, το μόνο που ζήτησε ο δήμαρχος Κιλκίς στη συγκεκριμένη περίσταση ήταν η παράκληση για μεσολάβηση στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επιχορήγηση του έργου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο υπουργός Δικαιοσύνης παραθέτει απόσπασμα από το υπ. αριθμ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΚΑΕ/ 15839/1174/106/18-28-1-2016 κείμενο της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σύμφωνα με το οποίο:

«Η υπηρεσία προχώρησε στην έκδοση της απόφασης για την οριστική διακοπή των εργασιών του έργου συντήρησης και αναβάθμισης των υφιστάμενων κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς έπειτα από αίτημα του Δήμου Κιλκίς προς την ηγεσία της υπηρεσίας μας, προκειμένου ο δήμος να αναλάβει την αποπεράτωση του έργου».

Κλείνοντας, Στ. Κοντονής, που πρόσφατα επισκέφτηκε το Κιλκίς τονίζει ότι "η επίσκεψη στο Κιλκίς στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, καθώς οι επαφές με τους δικαστικούς φορείς οδηγούν στην επιτάχυνση των εξελίξεων για τη μεταφορά των δικαστικών υπηρεσιών σε κατάλληλο κτήριο, γεγονός που αποτελεί χρόνιο αίτημα των πολιτών".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL