Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ / Συνάντηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με κυβερνητικά στελέχη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ / Συνάντηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με κυβερνητικά στελέχη

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Μπαλτάκος, συνοδευόμενος από τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλία Μιχαλαριά, είχαν συνάντηση χθες στη Βουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Γιώργο Χουλιαράκη, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, που τους ενημέρωσαν για τις προθέσεις της κυβέρνησης. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν το σχέδιο για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή και διαπιστώθηκε καλή διάθεση συνεργασίας των εμπλεκόμενων πλευρών.

Στην πρώτη ενημέρωση που είχε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος από κυβερνητικά στελέχη έχει εκφραστεί θετικά για το πρότζεκτ, αλλά ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να σχηματίσει πλήρη άποψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι παράγοντες του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ζήτησαν από τα κυβερνητικά στελέχη: α) Να αναγνωριστούν και να διατηρηθούν τα δικαιώματα του ερασιτέχνη, όπως έχουν παγιωθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, β) το ποδοσφαιρικό γήπεδο να ανήκει στον ερασιτέχνη, γ) να προβλεφθούν χώροι για όλα τα τμήματα του συλλόγου, δ) να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, ε) το "Απόστολος Νικολαΐδης" να γκρεμιστεί μόνο όταν κατασκευαστούν και λειτουργήσουν όλες οι εγκαταστάσεις στο Γουδή. Οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς διεμήνυσαν ότι αναμένουν από την κυβέρνηση να ενσωματώσει τις προτάσεις τους στη νομοθετική παρέμβαση που ετοιμάζει, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να εξετάζει θετικά το αίτημά τους.

Παράλληλα ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα απευθύνει κάλεσμα στην "πράσινη" ΚΑΕ, ώστε να δημιουργηθεί μια "Πράσινη Πολιτεία" στο Γουδή με την κατασκευή και κλειστού γηπέδου για την ανδρική ομάδα μπάσκετ. Η πρόταση αυτή δεν βρίσκει ανταπόκριση από την ΚΑΕ, που διαφωνεί με την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Γουδή και αντιπροτείνει να στεγαστούν όλα τα τμήματα του συλλόγου στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια! Είναι χαρακτηριστικό ότι το site newsbomb.gr, συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είχε χθες τίτλο "Προεκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού από Παππά και Μπαλτάκο", ενώ λίγο αργότερα, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του "ισχυρού άνδρα" της ΚΑΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL