Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Απειλές κατά της διευθύντριας του 26ου Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απειλές κατά της διευθύντριας του 26ου Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας

Μετά τις δημόσιες καταγγελίες της διευθύντριας του 26ου Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας για τη ρατσιστική ρητορική και τις μεθοδεύσεις του προέδρου του συλλόγου κηδεμόνων του σχολείου να εμποδίσει τη φοίτηση προσφυγόπουλων στο σχολείου -υπενθυμίζεται, εκτός του ωραρίου των Ελληνόπουλων-, είχαμε πια και απειλές κατά της εκπαιδευτικού. Οι απειλές και οι ύβρεις, ρατσιστικού περιεχομένου, καταγράφονται στην επίσημη σελίδα με την επωνυμία του συλλόγου γονέων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στο Facebook από μεγάλο αριθμό χρηστών.

Για παράδειγμα χρήστης του Διαδικτύου γράφει, μεταξύ άλλων, για τη διευθύντρια του σχολείου στη σελίδα του συλλόγου γονέων στο Facebook: «Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία Σταγιάνη... ότι τα λόγια και οι πράξεις της συνιστούν εσχάτη προδοσία, η οποία σε καιρό κατοχής (μετά την ανακοίνωση στη Βουλή εσχάτης προδοσίας από 24.11.11, και την απόκρυψη και μη εκδίκασή της), η χώρα θεωρείται σε κατάσταση πολέμου... και η υποστήριξη των εισβολέων τιμωρείται κατά το Σύνταγμα (άρθρο 7 παράγραφος 3 και την ποινική νομοθεσία για την εσχάτη προδοσία σε καιρό πολέμου)... με θάνατο!!! Άρα ή με τα φασιστερά αφεντικά της θα είναι ή με την Ελλάδα και τους Έλληνες!!! Η απόφαση είναι δική της... όπως και οι συνέπειες αυτής!!».

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας κατέθεσε η διευθύντρια του σχολείου

Προχθές, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας κλήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας να καταθέσει για όσα συμβαίνουν στο σχολείο της, αλλά και για τις δημόσιες καταγγελίες της που σχετίζονται με τα φαινόμενα ρατσιστικής ρητορικής και απειλών εναντίον της στην επίσημη σελίδα του συλλόγου γονέων του σχολείου στο Διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL