Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της κεντρικής Μακεδονίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της κεντρικής Μακεδονίας

Πολύ καλή είναι η εικόνα του οδικού δικτύου της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, όπως επισημαίνει στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες, εργασίες πραγματοποιούνται κατά προτεραιότητα στο επαρχιακό δίκτυο της Χαλκιδικής όπου έπεσε το περισσότερο χιόνι, ενώ γίνονται έλεγχοι και στα ορεινά των Σερρών, αλλά και στους δρόμους που οδηγούν στα χιονοδρομικά κέντρα.

"Όλα τα μηχανήματα εργάζονται διαρκώς και πραγματοποιούν ρίψεις αλατιού για να καθαρίσουν εντελώς τα εθνικά και τα επαρχιακά οδικά δίκτυα. Την ίδια ώρα εξακολουθούμε να παραλαμβάνουμε ποσότητες αλατιού, καθώς περιμένουμε νέο καιρικό φαινόμενο από Δευτέρα, ωστόσο δεν έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άνοδο η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα και αύριο, γεγονός που σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια, θα βοηθήσει να λιώσουν τα χιόνια στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και φαίνεται ότι θα εκδηλωθούν νέα καιρικά φαινόμενα από Δευτέρα, ωστόσο ακριβέστερες προβλέψεις θα μπορούν να γίνουν αύριο.

Τα παραπάνω αναφέρει στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του Εργαστηρίου Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ, καθηγητής Θεόδωρος Καρακώστας. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνει ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει την τύχη να έχει σήμερα ηλιοφάνεια και όχι βροχή, γιατί κάτι τέτοιο, κατά την άποψή του, θα μπορούσε να προκαλέσει πλημμύρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL