Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω χαμηλής νέφωσης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω χαμηλής νέφωσης

Η χαμηλή ορατότητα που επικρατεί από το πρωί στην περιοχή του αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης δεν επέτρεψε σε αεροσκάφη που εκτελούσαν εσωτερικές πτήσεις να προσεγγίσουν τον αεροδιάδρομο, με αποτέλεσμα να αλλάξουν τον προορισμό τους και να επιστρέψουν εκεί απ' όπου είχαν απογειωθεί.

Οι πτήσεις αναμένεται να εκτελεστούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».Πάντως, σύμφωνα με τον Αερολιμενικό Έλεγχο, προβλήματα παρουσιάστηκαν μόνο στις προσγειώσεις, καθώς οι απογειώσεις διεξάγονται κανονικά.

Κανονικά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Καλύτερη εικόνα, συγκριτικά με χθες, παρουσιάζει σήμερα το οδικό δίκτυο στις περιοχές δράσης της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, αν και πάλι υπάρχουν δυσκολίες λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της επιχείρησης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, καλώντας εκ νέου τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Επίσης, επισήμανε ότι με αντιολισθητικές αλυσίδες αναμένεται σήμερα να εκτελεστούν τρία δρομολόγια της επιχείρησης προς το ορεινό τμήμα του νομού Θεσσαλονίκης, από τα πέντε συνολικά που γίνονται ημερησίως. Υπενθυμίζεται ότι στο ορεινό τμήμα του νομού η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εξυπηρετεί τα χωριά του Λαγκαδά, τον Σοχό, τον Ασκό, την Αρέθουσα και τη Μαυρούδα.

Με μεγαλύτερη "άνεση" συγκριτικά με χθες, εκτελούνται τα δρομολόγια της επιχείρησης σε Ασπροβάλτα και Ζαγκλιβέρι. Ο κ. Τριανταφυλλίδης, διατύπωσε στο ΑΜΠΕ την εκτίμηση ότι σήμερα θα εκτελεστούν τα πέντε, από τα οκτώ συνολικά, δρομολόγια προς την Ασπροβάλτα και τα δύο, απο τα πέντε συνολικά, προς το Ζαγκλιβέρι.

Τα εννέα δρομολόγια που εκτελεί καθημερινά το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προς την Αθήνα, διεξάγονται κανονικά και σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL