Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.4°C28.0°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
21.9°C28.1°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.7°C27.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
1 BF 39%
"Ηθικά κατάπτυστη απόφαση" καταγγέλλει η παράταξη Άνω - Κάτω Στο Καλαμάκι / Πρωτοφανής αναλγησία από τη δημοτική αρχή Αλίμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ηθικά κατάπτυστη απόφαση" καταγγέλλει η παράταξη Άνω - Κάτω Στο Καλαμάκι / Πρωτοφανής αναλγησία από τη δημοτική αρχή Αλίμου

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η δημοτική αρχή Αλίμου εναντίον της επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης Ελ. Μπελιά, για την οποία, ενώ γνώριζε ότι πάσχει από καρκίνο και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μ. Γαρυφαλλάκης ζήτησε με έγγραφό του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση την παύση της. Για “ηθικά κάταπτυστη κίνηση” καταγγέλλει τον δήμαρχο Ανδ. Κονδύλη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, η παράταξη “Ανω - Κάτω Στο Καλαμάκι”, της οποίας επικεφαλής είναι η Ελ. Μπελιά.

“Πέρα από την άμεση και τυπικά επίσημη πληροφόρηση, που η ίδια η ασθενής δημοτική σύμβουλος παρέσχε εγκαίρως στην κατά νόμο αρμόδια, την τότε πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. Γ. Προυντζοπούλου, ενημερώνοντας για τις αναγκαστικές απουσίες της από το δημοτικό συμβούλιο, η ασθένειά της ήταν πλήρως σε γνώση του δημάρχου και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου” επισημαίνεται στην ανακοίνωση της παράταξης, στην οποία επισημαίνεται: “Μάλιστα, την πρώτη ημέρα μετά την επιστροφή της στις εργασίες του (και ενώ εξακολουθούσαν οι χημειοθεραπείες και τα προβλήματα που αυτές επιφέρουν) δέχτηκε τις θερμές ευχές για ανάρρωση όλων των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων, καθώς και του δημάρχου, αναφερομένων όλων αυτών στη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπισε και όχι βέβαια σε κάποιον αόριστο, ‘πιθανό’ λόγο υγείας”.

"Κακοήθης συμπεριφορά του εκλεκτού του δημάρχου Ανδ. Κονδύλη"

Όπως υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση, “Η κακοήθης συμπεριφορά του εκλεκτού του κ. Κονδύλη δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχίζοντας την 'αλληλογραφία' με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που εύλογα ζήτησε εξηγήσεις για την υπόθεση, ο κ. Γαρυφαλάκης αρνήθηκε να απαντήσει σε σχετικό αίτημα της τελευταίας για αναλυτική και αιτιολογημένη αναφορά των λόγων που θα μπορούσαν να καταστήσουν αδικαιολόγητες τις απουσίες της κ. Μπελιά. Δεν δίστασε να αφήσει το θέμα 'ανοιχτό', να δηλώσει εγγράφως ότι 'δεν διαθέτει καμία πληροφόρηση από την ενδιαφερόμενη' και αρκέστηκε στις 'ανεπίσημες πληροφορίες τρίτων'”.

Προσφυγή στις αρμόδιες αρχές

Η Ελ. Μπελιά έχει ήδη προσφύγει στις αρμόδιες αρχές. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση “σύντομα θα αποδειχτεί και με τη 'βούλα' των ίδιων των αρμοδίων αρχών ότι η σύντομη απουσία μιας εγχειρισμένης καρκινοπαθούς από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να χαρακτηριστεί ως 'αδικαιολόγητη' μόνο από ανθρώπους της ποιότητας των κ. Γαρυφαλάκη και Κονδύλη, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης από τα ανθρώπινα προσωπικά θέματα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL